5 ARALIK REDDIT SORU-CEVAP ETKİNLİĞİ!

5-aralik-reddit-soru-cevap-etkinligi

Özellikle Reddit'te Hots ile alakalı gelişmeleri takip eden biriyseniz size çok güzel haberimiz var. 5 Aralık (Yarın) Türkiye saatiyle 21.00 ile 23.00 arası Reddit üzerinde oyunun geliştiren 11 ismin katılım göstereceğim bir Soru-Cevap etkinliği duyuruldu.

Reddit'e üye değilseniz üye olmak ücretsiz. Eğer geliştiricilere sormak istediğiniz bir soru varsa tek yapmanız gereken ilgili başlık linki altında bulunan yorum kısmından sorularınızı İngilizce sormak. Yorum yazabilmek için üye olmanız şart.

Bundan önceki etkinliklerde belirli bir konu başlığı vardı ve o konuyla alakalı oyun geliştiricileri katılım gösteriyordu. İstisnalar haricinde genel olarak belirlenen konu başlığı ile alakalı sorulara cevap veriyorlardı. Bu etkinlikte herhangi bir konu başlığı belirtilmemiş. O yüzden oyunla alakalı olduğu sürece bir sınırlama yok diyebiliriz. Sözü daha fazla uzatmadan Reddit üzerindeki duyuru metnini alta iliştirelim.

Blizzard LogoBlizzard (Source)

Greetings, Heroes!

We’re going to host our next AMA right here on Thursday, December 5th, 2019. The following Heroes developers will join the thread and answer your questions starting around 10:00 a.m. PST (7:00 p.m. CET) until 12:00 p.m. PST (9:00 p.m. CET).

When posting multiple AMA questions: Please make an effort to post one question per comment. This will make it easier for others to read through the thread, and will help the developers focus on one question at a time. However, please feel free to comment as many times as you'd like in order to get your questions posted.

You can start posting your questions right now, and we'll see you on Thursday!




YORUM YAZ

Yorum yazabilmeniz için Üye Girişi yapmanız gerekli.



YORUMLAR (0)